Home Informationsblad nr 2 .

Informationsblad nr 2 .

Gudstjänsterna: Vi fortsätter med våra samlingar på söndagar framöver (förutom under juli-månad när vi brukar ta uppehåll). Den senaste tiden har det varit ca 20 personer närvarande på Gudstjänsterna. Barnen fortsätter komma och Annsofie Wieland tar hand om barngruppen “Skatten” ca varannan vecka. Kyrksalen är ommöblerad för att kunna hålla avstånd. Besökare använder handsprit när man kommer in i kyrkan. Inget kyrkfika serveras.

De senaste veckorna har vi streamat Gudstjänsten “live” via vår Facebook sida. Vi har testat oss fram med tekniken och kunskapen som finns, med varierande resultat. Tyvärr har ljudet ibland blivit dåligt men vi fortsätter att arbeta med projektet och hoppas att vi kan erbjuda bättre kvalité framöver. Ett tips är att använda hörlurar.

För att följa dessa “livesändningar” gå in på “Andreaskyrkan i Klippan” (om du har Facebook). Gudstjänsten läggas ut på vår hemsida efter sändningen så om du har internet kan du gå in på www.andreaskyrkanklippan.se ”Nyheter”.

Givande: Om du inte har möjligheten att komma till Gudstjänst…. kom ihåg att man kan Swisha kollekt till  123 694 6503 (skriv kollekt) och även använda Bankgiro 450-8594. Tack för din gåva!

Promenera och Prata!  Vi fortsätter med promenaderna. Vi samlas utanför kyrkan kl 14 mån – tors och går och pratar. Rundan är anpassad till gruppen, 30-60 min. Vi håller avstånd från varandra. Motion och gemenskap. Viktigt!  Obs! Även om man är 70 plus kan man komma ut och vara med.

Fika i trädgården:  Vi vill testa med att ha fika i vår trädgård på onsdagar i anslutning till promenaden. De som inte vill/kan promenera kan gå direkt till trädgården kl 15.00. Kyrkan fixar kaffe och gästerna ta med sig eget fikabröd.  Start : onsdag 3 juni

Lunchbön:  Vi kommer hålla kyrkan öppen varje onsdag. Vi har gemensam bön kl 12 ( ungefär 20-30 min) och sedan finns det möjligheten att stanna kvar och äta tillsammans. Ta med egen mat.

Behöver du hjälp med praktiska saker m.m?

Kontakta:   Ragnhild    0707 687848      Roslyn       0435 711695     Anna          0762 408999

Vid pennan/Roslyn