Home Jag är ny här!

Jag är ny här!

KUL ATT DU HITTADE HIT!

Du är kanske ny i Klippan eller också är du bara nyfiken på Andreaskyrkan. Vi hoppas att du genom den här hemsidan ska få en lite bättre uppfattning om vad Andreaskyrkan är för ett sammanhang. Har du frågor till oss får du gärna höra av dig. Och naturligtvis … du är varmt välkommen att besöka oss.

Andreaskyrkan vill vara en öppen kyrka där mötet med Gud och varandra ska få sätta spår i både vardag och helg, hem och samhälle.

Vårt arbete kretsar kring söndagsgudstjänster (vanligtvis 10.00), söndagsskola och hemgrupper. Varje onsdag (18.30) har vi bön och bibelläsning. Då och då åker vi även iväg på församlingsdagar och församlingsutflykter. Vi har även ordnat församlingssemestrar vid ett flertal tillfällen.

Om du läser vidare under avdelningen Om Andreaskyrkan så får du veta att Andreaskyrkan är en ekumenisk samverkan mellan Klippans Missionsförening (som hör till Evangeliska Fosterlandsstiftelsen (EFS), en del av Svenska kyrkan) och Klippans Baptistförsamling (som hör till Evangeliska Frikyrkan (EFK)). Andreaskyrkans lokaler hittar du på Bryggerigatan 10, Klippan

Hoppas vi ses framöver!

Tips:  KOLLA ”Andreaskyrkan i Klippan” på Facebook!