Home Levande Stenar Gudstjänst 31.1 .

Levande Stenar Gudstjänst 31.1 .

Påminnelse! Vi kommer ha en Levande Stenar Gudstjänst 31 jan. Vi kan inte samla i kyrkan ..men…vi kan fortfarande samla våra bidrag och dela/presentera dessa online!
För ni som inte vet vad en Levande Stenar Gudstjänst är….det är baserad på Bibeltexten nedan, att alla vi som vill kan vara byggstenar för att bygga Guds församling (lokalt och även globlat!). Vi bygger den med att dela ”uppbyggande saker” med varan!
Så vi behöver era bidrag…det kan vara en sång, en dikt, ett vittnesbörd, en fundering, osv. Filma dig själv hemma med telefonen eller komma till kyrkan och vi kan spela in dig. Kontakta mig roslyn.bennett@efs.nu om du har frågor, vill bara tala om att du tänker skicka in något.. TACK!
Om du har redan filmat någonting…skicka den till
anna.skold@efs.nu
Vi ser fram emot att producera en bra Gudstjänst!
……………………………………………………………………………….
Levande stenar 1 Petrusbrevet 2:4,5
Kom till Kristus, den levande grundstenen som människor har dömt ut, men som är utvald och värdefull i Guds ögon.
Nu har ni blivit levande byggnadsstenar, som Gud kan använda till att bygga sin församling med – sitt andliga tempel. Ni är dessutom hans heliga präster. Kom därför till Gud och ställ era liv till hans förfogande. Det är ett offer som han tar emot med glädje på grund av Jesus Kristus.