Home LUCKA 3 – torsdag .

LUCKA 3 – torsdag .

Idag är Throwback Thursday (torsdag) eller TBT. Några av er undrar kanske var TBT är för något. Den är en internet-trend som används bland sociala medieplattformar som Instagram , Twitter och Facebook . På torsdagar lägger användarna ut nostalgiinducerande bild – från en annan era i sitt liv.

Jag delar ett filmklipp från Andreaskyrkans Julfest 2014. Några av församlingens barn / ungdomar dansar till en låt som heter ”Not by Might” (Inte genom styrka). Låten är skriven utifrån en Bibelvers i Gamla Testamentet.

Sakarja 4:6 ”Detta är Herrens ord till Serubbabel: Inte genom styrka, inte genom kraft, utan genom min Ande, säger Herren Sebaot.”

Jo, vi behöver inte brottas och kämpa själv genom livet, vi har någon som hjälper oss, de Helige Ande! Kvalité på filmen är lite sä där men jag tycker att det var värt att dela det ändå 😉

Vi ses nästa torsdag för ett till TBT klipp /Roslyn