Home Påsk hälsning från vår Pastor .

Påsk hälsning från vår Pastor .

Hej, kära medlemmar och vänner till Andreaskyrkan.

När du läser detta är det snart påsk, då vi firar och följer Jesu väg till korset och hans seger över döden. Han lever och verkar idag mitt ibland oss.

Jag ser fram emot att få se och träffa er alla när corona situationen är över. Med detta brev så passar jag på att presentera mig lite grann. Jag bor i Helsingborg där har jag bott nu i två år. Innan det bodde jag i Uppsala där jag studerade teologi och jobbade i en EFS församling. Jag har ett stort intresse för hästar och rider nästan varje dag. Nu när det blir varmare ute är det underbart att sitta på hästryggen.

Jag tror att Gud har fört mig ner till Skåne för att jag ska få se och vara med när Han bygger sin kyrka och breder ut sitt rike. Jag brinner för evangeliet och Guds kärlek till människor. Jag har på denna korta tid fått möta en varm och kärleksfull gemenskap i Andreaskyrkan. Tack för det!

Vi får i denna tid ta hand om varandra på annat sätt då vi inte alla har möjlighet att ses fysiskt. Kanske ringa till människor som vi tänker på och prata en stund. Uppmuntra varandra. Be för varandra. Be också för att vi som församling kan nå ut till människor i Klippan med Jesu kärlek.

”Jesus sade: Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig skall leva om han än dö, och var och en som lever och tror på mig skall aldrig någonsin dö. Tror du detta?” – Johannesevangeliet 11:25

Bön: Gud, Tack för ditt verk. Tack för att du dog i vårt ställe, tack för seger över döden. Tack för livet. Kom och fyll oss på nytt med din ande och liv. I Jesu namn Amen.