Home The Blessing Sverige .

The Blessing Sverige .

Andreaskyrkan är med The Blessing Sverige!

Många länder har spelat in denna underbar låt ”Välsignelse” på olika språk och vi fick möjligheten att vara med på svenska.

Våra egna Olivia Stoll och Sofie Henrysson vara en del av detta stort projekt (mot slutet av klippet, bild nr 38, när de sjunger Han är för dig!)

Lyssna på den här. Kom ut på Youtube kl 18 idag, lördag 23 maj!

Bakgrunden: Skrivit av The Blessing projektgrupp

”Våren 2020 präglades globalt och lokalt kraftigt av Covid-19 och de stora utmaningar som följde i kölvattnet. Behovet av Guds närvaro, kärlek, nåd, frälsning, frid och välsignelse var större än någonsin. Och eftersom Herrens välsignelse är Guds ord och löften till oss, våra familjer, våra kyrkor och vårt land bestämde sig ett hundratal sångare, som i sin tur representerar hundratals andra, att komma samman i lovsång online och sjunga Välsignelsen över oss.

Vår bön är att den på alla sätt ska få välsigna dig som lyssnar.”